Köpa kanin av oss

BunnyGiants

-Den "lilla" jätten med det stora hjärtat.

Köpa kanin av oss

 

Ungarna är leveransklara när de är 10 veckor, kan i undantag släppa vid 8 veckor men ser helst att de får lite mer tid att lära sig hantera den stora vida världen av mamma Kanin.

 

Vid köp:

 

  • Stamtavla alt. härstamningsbevis för kaniner som ej ska avlas på. Är ni intresserade av en kelkanin så uppge detta vid kontakt!
  • Kaninen är bettfelskontrollerad.
  • Lite övergångsfoder skickas med för att successivt kunna vänja kaninens känsliga mage till det nya fodret.
  • Klorna är nyligen klippta.

 

 

 

Om ni har bestämt er för att köpa en kanin av oss så går det alldeles utmärkt att tinga en kaninunge. Detta görs för 1/3 av köpesumman och återbetalas ej vid ånger (återbetalas givetvis om det skulle ske ungen någonting). Resterande belopp betalas när ni hämtar kaninen. Om ni ordnat med transporthjälp ska hela köpesumman vara mig tillhanda innan kaninen lämnar gården! När kaninen lämnat gården är det ert ansvar att se till att kaninen kommer hem till er säkert.

 

En resa är ALLTID påfrestande för kaninen! Låt kaninen få ta det lugnt i några dagar efter hemkomst, att få bo in sig och ta in sin nya omgivning kan vara bra innan ni börjar lära känna varandra. :)

 

Vi kan inte kräva att ni ska ha kaniner i större hägn som här, men det är önskvärt från min sida. Dock så väljer jag inte bort ett hem för att djuret kommer bo "för litet". Det viktigaste är att man ser kaninen som art o tillgodoser kaninen sina behov, med allt vad det innebär. Detta är ett krav! :)